Kontaktujte nás: +421 948 707220

Zariadili sme Orange Gym by George Pipasik

Orange Gym by George Pipasik

Moderné fitness centrum so saunovým svetom o rozlohe 550m2 sa nachádza v malom meste– Bruck an der Leitha na severe Rakúska.

Je vybavené najmodernejšími strojmi značky LF. Všetky stroje sú vyrobené na mieru podľa tradície a licencie „by George Pipasik“ v typickej oranžovej farbe presne podľa amerického vzoru Santa Monica Body Building Center, ktoré založil G. Pipasik ešte v roku 1982 v Kalifornii.

Zariadenie fitness centra:

Posiľňovacia zóna: LF Signature Series
Kardio zóna: LF Elevation s displejmi Engage

Kto je George Pipasik?

George Pipasik sa narodil v Bardejove na Slovensku a už vo veľmi mladom veku sa začal venovať kulturistike, aktívnemu cvičeniu a zdravému spôsobu života. Patrí k najvýznamnejším predstaviteľom a pionierom kulturistiky v Československu a bol štvornásobným majstrom ČSSR.

V roku 1968 emigroval do USA a v meste Santa Monica naplno odštartoval svoju kariéru trénera. V roku 1982 otvoril neskôr už preslávené Santa Monica Bodybuilding Centre, kde trénoval množstvo hollywoodskych hviezd a športových legiend z celého sveta. V roku 1984 sa stal osobným trénerom Silvestra Stalloneho, ktorého okrem iného pripravoval aj na filmy Rocky IV.