Kontaktujte nás: +421 948 707220

Novinka v našej ponuke – Speedfit!

Bezmotorový bežecký trenažér- Speedfit

Predstavujeme vám novinku v našej ponuke, a to bezmotorový bežecký trenažér, ktorý využíva na pohon vlastnú váhu cvičiaceho. Vďaka ergonomickému dizajnu podporuje správne držanie tela a je vhodný pre kruhové alebo intervalové tréningy, kde je intenzita cvikov veľmi vysoká.

Technické parametre / SPT-1000C / SPT-1000BC

História

História konceptu bezmotorového bežeckého trenažéra je viac ako 10-ročná. Vynálezca ho vyrábal dlhé roky pod značkou WOODWAY. Po odpredaji patentu tejto spoločnosti sa jeho vynálezca rozhodol produkovať bezmotorový bežecký trenažér na trhu sám pod značkou SPEEDFIT®.

Unikátny koncept

Toto zariadenie pozitívne prekvapilo viacerých odborníkov vo fitnes priemysle. Ide o dômyselne skonštruovaný trenažér, ktorý využíva na pohon vlastnú váhu cvičiaceho. Vďaka ergonomickému dizajnu podporuje správne držanie tela. Bezmotorový bežecký trenažér je čisto mechanické zariadenie, vďaka čomu nepotrebuje žiadne externé napájanie a nevyžaduje si takmer žiadnu údržbu.

Variabilita

Toto unikátne zariadenie ponúka veľké množstvo tréningových programov na precvičenie všetkých energetických systémov tela. Intenzitu cvičenia si určuje každý cvičiaci sám. Vďaka mechanickému konceptu tohto jedinečného bežeckého trenažéra nie je potrebné si nastavovať rýchlosť, čas, ani sklon, pri ktorom by ste chceli cvičiť. Práve preto je SPEEDFIT® vhodný pre kruhové alebo intervalové tréningy, kde je intenzita cvikov veľmi vysoká.

Displej

SPT-1000C / SPT-1000BC disponujú prehľadnými a funkčnými displejmi, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov. Na model SPT-1000BC je možné pripojiť cez Bluetooth, pomocou ktorého si môžete odkladať informácie po každom cvičení priamo do Vášho mobilného telefónu, či tabletu. Alebo si môžete viaceré SPEEDFITy prepojiť navzájom.

Máte záujem o obhliadku? Neváhajte nás kontaktovať.

Cardio&Fitness Studio
Družstevná 8, 94501 Komárno
Slovenská Republika

Email: info@cardiofitness.sk
Tel.č.: +421 948 707220